top of page
Search

Seurakoordinaattori Leevi

Meillä on ilo esitellä hallituksen nimeämä EBC:n ja BMXH:n uusi seurakoordinaattori Leevi Liimatainen! Espoon seuralle Leevi on jo todella tuttu, ja ensi kesänä jo kaikille!

Tervetuloa mukaan Leevi!

Sini on Leevin tukena perehdytyksessä kevään ajan yhdessä hallituksen kanssa.

Ensi kesää ja ajokautta odottaen!

(Leevin esittelyvideo ja teksti alla:)


"Hei! Olen Leevi ja aloitin 1.3.2023 BMX Helsingin ja Espoo Bike Clubin seurakoordinaattorina. Olen aiemmin valmentanut vain Matinkylässä ja tehnyt joitain sijaisuuksia Kivikossa. Matinkylän nuoret tuntevat minut paremmin Coach Leevinä. Jatkossa tulette kohtamaan minut viestinnässä, seuratoimintaan liittyvissä asioissa, seuramme kilpailuissa ja Kivikon radalla (Maantaisin ja lauantaisin) ja Matinkylän radalla (Tiistaisin ja torstaisin) valmentamassa ja Matinkylässä ohjaamassa kesäleirejä kesäkuussa 5.6.-8.6. ja 12.6.-15.6.

Olen ollut kiinnostunut valmennuksesta pidemmän aikaa ja haluan kehittyä valmentajana. Olen työskennellyt valmentajana 12 vuotiaasta saakka ja olen ajan myötä kiinnostunut valmennuksen ja seuratoiminnan kehitystyöstä.

Olen luonteeltani yrittäjämäinen, periksiantamaton, avoin ja aika usein huomaan olevani itsekriittinen, jotta voidaan luoda uutta, uuden luominen vaatii aikaa ja kriittistä katselmusta.

Videolta pääset kuulemaan muutaman faktan minusta ja toivottavasti kasvoni jäävät paremmin mieleen videolta.


Minut tavoitat:

Puhelinnumero: 0407712773

Sähköpostitse: bmxhelsinki@outlook.com ja espoobikeclub@outlook.com

Huikein terveisin.

Coach Leevi"


149 views0 comments

Recent Posts

See All

EBC ja BMXH KEVÄTKIRJE 2023

Kevät tekee tuloaan ja kesäkauden 2023 ulkoratakausi alkaa pian! Seurojen ja ryhmien yhteiset talvitreenit, seurojen jäsenilleen järjestämät treenifasiliteetit ja yhteiset tapahtumat rullasivat mukava

bottom of page