top of page
Search

Kutsu infoon kansainvälisistä BMX-kisoista, PM-kisoista sekä liiton BMX-toiminnasta 3.5.2022 klo 19

Updated: Apr 21, 2022

Aika 3.5.2022 klo 19.00 (aloitusaika on arvio - aloitamme infon heti BMXH:n ja EBC:n vuosikokouksen päätyttyä. Vuosikokous alkaa klo 18 alkaen)


Paikka: Teams-kokous/ livenä Kivikon Pyöräkrossiparkissa Hei,


Koronapandemian aikana matkustaminen on ollut vaikeaa. Kausi 2022 on vihdoin kansainvälisten kisojen osalta normaali. Koska uusia harrastajia on tullut viime vuosina paljon, ja vanhoillakin harrastajilla on kulunut aikaa edellisistä kansainvälisistä kisoista, pidämme infotilaisuuden käytännön asioista, jotka pitää ottaa huomioon ennen kv kisamatkaa ja sen aikana.


Kerromme sopivista kisoista lähialueilla.


Lisäksi infoamme omista PM-kisoistamme 5.-7.8.2022 Tuusulan uudella radalla. Tilaisuuden lopuksi Katariina Laakkonen, joka toimii liiton BMX-vastaavana, kertoo liiton BMX-budjetista, sen käytöstä, sekä maajoukkueesta. Voitte lähettää kysymyksiä etukäteen osoitteeseen katariina.laakkonen@pyoraily.fi.

Ilmoittautuminen sähköpostitse 2.5. klo 18 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki. Tervetuloa! Katariina Laakkonen/ BMX Helsinki pj
6 views0 comments

Recent Posts

See All

EBC ja BMXH KEVÄTKIRJE 2023

Kevät tekee tuloaan ja kesäkauden 2023 ulkoratakausi alkaa pian! Seurojen ja ryhmien yhteiset talvitreenit, seurojen jäsenilleen järjestämät treenifasiliteetit ja yhteiset tapahtumat rullasivat mukava

bottom of page