top of page
Search

EBC ja BMXH KEVÄTKIRJE 2023


BMXH ja EBC KEVÄTKIRJE2023
.pdf
Download PDF • 253KB

Kevät tekee tuloaan ja kesäkauden 2023 ulkoratakausi alkaa pian!


Seurojen ja ryhmien yhteiset talvitreenit, seurojen jäsenilleen järjestämät treenifasiliteetit ja yhteiset tapahtumat rullasivat mukavasti talven ajan. Helmikuussa saimme myös seura-asutilaukset tehtyä Custom Racingille, ja tilatut vaatteet tulisi saapua jaettavaksi huhtikuun aikana. Viime kauden palautekyselyyn koskien ryhmiä ja ohjattuja harjoituksia voi vielä vastata ennen seuraavan kauden alkua.

Palautekysely viime kaudesta / ohjatun toiminnan osalta:

BMX Helsinki ry:n jäsenten kysely

Espoo Bike Club ry:n jäsenten kysely


Mutta nyt, maaliskuu taittuu jo pian puoleen väliin ja kevät saapuu kohisten. Kesän toiminnot ovat jo viimeisiä silauksia vaille valmiit, ja meillä on ilo tiedottaa jo monenlaisista asioista jäsenillemme!Uuden seurakoordinaattorin esittely


Meillä on ilo esitellä EBC:n ja BMXH:n uusi seurakoordinaattori Leevi Liimatainen! Espoon seuralle Leevi on jo todella tuttu, ja ensi kesänä jo kaikille!

Lue täältä Leevin esittely. Tervetuloa puikkoihin Leevi!Jäsenmaksut kaudelle 2023 lähetetty


Jäsenmaksut ovat nyt maksettavissa SuomiSportin kautta. Helpoin on ladata SuomiSport-applikaatio ja hoitaa maksut aina sitä kautta. Appi on hyödyllinen jatkuvasti seuran treeniaikatauluja seuratessa ja tapahtumiin osallistuessa.


Jäsenyys jatkuu yhdistyksessä normaalisti, ellei jäsen virallisesti eroa yhdistyksestä. Eli, jos ette ole jatkamassa seurassa, niin laitathan virallisesti seuralle sähköpostia. Kerro kenestä jäsenestä on kyse ja missä ryhmässä jäsen harjoitteli kesällä 2022. Jäsenmaksun eräpäivä on maaliskuun lopulla, joten hoidathan jäsenmaksu(t) kuntoon tai laita sähköpostia siihen mennessä. Seurojen kevätkokouksessa on päätetty jäsenmaksun suuruus kummallekin seuralle sekä tiedotettu, että Suomen Pyöräilyn liittojäsenmaksu, 6e, tulee seuran jäsenmaksun päälle.Kesän 2023 treenikalenterit Espooseen ja Helsinkiin julkaistu


Kesän ohjattujen ryhmien aikataulut on koottu yhteen taulukkoon. Lisäksi kummankin seuran nettisivuilta näet omilta välilehdiltään lisätietoja ryhmistä. Treeni alkavat molemmilla radoilla toukokuun alussa. Kevätkausi kestää toukokuun alusta juhannukseen (1.5. - 24.6.) ja syyskausi elokuun alusta lokakuun alkuun (7.8. - 1.10.). Meillä on aivan superi ohjaajapoppoo! Osa ohjaajista ja valmentajista toimii säännöllisesti ryhmien ohjaajina koko ulkoratakauden ja osa ohjaajista toimii sijaisina säännöllisen epäsäännöllisesti. Mimmiryhmän aktivointikin on tavoitteena!


ESPOO: Espoossa treenit tulevat olemaan kolmella ryhmällä tiistaisin ja torstaisin.

BMX-Eskari, BMX-Alkeiskisaryhmä ja BMX-Koulu. Ohjaajaresurssista riippuen pyrimme myös saamaan säännöllisen epäsäännöllisesti lauantaille vapaan teematreenin ja / tai isompien nuorten treenin. Kannustamme kuitenkin jokaista EBC:n jäsentä käymään aktiivisesti Helsingin Pyöräkrossiparkissa ajamassa aina keskiviikkoiltaisin tai aina kun vuokraamo on avoinna, sekä osallistumaan seurapäiviin ja Kehä Cupiin aina kun niitä järjestetään.


HELSINKI: Helsingissä on 2,5-kertainen jäsenmäärä, joten ryhmiäkin on enemmän ja niitä on jaettu osiin. BMX-kerhot ja BMX-eskari kerran viikossa kasvattavat lapsia pyöräilytaitoihin. BMX-Koulu 1 on “eskarista seuraava” nuoremmille ei-kisaaville lajin harrastajille ja BMX-Koulu 2 vanhemmille nuorille ja teineille. BMX-Alkeiskisaryhmä on “eskarin” jälkeen nuorimmille kisaamisesta kiinnostuneille lapsille. Kaikki nämä ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. BMX-Kisaryhmä tulee uutena “alkeiskisaryhmän” ja BMX-Akatemian väliin. Tarkoituksena pienentää Akatemian ryhmäkokoa sekä nostaa BMX-Alkeiskisaryhmästä kisakokeneet tähän “kisaryhmään”. Nämä kaksi ryhmää harjoittelevat kolmesti viikossa koko kesän läpi ja harjoitukset ovat aikataulullisesti peräkkäin. Lisähuomiona myös, että toukokuun treenit Akatemialla ja Kisaryhmällä ovat tiistaina ja lauantaina Tuusulassa, torstaina Kivikossa. Kesäkuusta eteenpäin palaamme normaliin aikatauluun, ti ja to Helsingissä, la Tuusulassa. Tuemme näin TuuBi:n treenin aloitusta.


EBC:n nuoret ovat vapaasti tervetulleita liittymään näihin Helsingin kisaryhmiin, mutta treenit keskittyvät PK-seudun suurille radoille, eli Helsinkiin ja Tuusulaan koko kesäkauden ajan.


Tutkikaa sivujen ryhmiä ja aikatauluja kun maksatte jäsenmaksun. Sini ja Leevi työskentelevät kerran viikossa yhdessä ja hoitavat maalis-huhtikuun aikana ryhmäjaot kuntoon SuomiSportissa jäsenmaksun suorittaneiden kanssa. Olemme omalta osaltamme yhteydessä ryhmävaihtojen osalta, mutta voitte jo etukädessä laittaa seuran sähköpostiin viestiä toivomastanne ryhmänvaihdosta. Sinillekin voi laittaa viestiä suoraan (Whatsup).Kaikille avoin matalan kynnyksen paikalliscup Kehä Cup alkaa 3.5.2023 Tuusulassa!


Kehä Cup koostuu tänä kesänä 12 erillisestä kilpailusta, joita tullaan järjestämään niin Tuusulan, Espoon kuin Hedlsingin radoilla. Kisoista neljä on kevätkaudella ja kahdesan tiiviisti elokuusta lokakuuhun. Kalenterin aikataulu julkaistu, loput kisapaikat tarkentuvat myöhemmin. Jokainen saa ja voi osallistua Kehä Cupiin. Jos jäsenellä on jo Kehä Cupin kisanumero viime kesältä, on suotavaa käyttää samaa kisanumeroa. Uudet tulevat saamaan oman Kehä Cupin kisanumeron ensimmäisestä kisastaan.Kesäleirit uusille ja harrastajille julkaistu


Niin Matinkylän BMX-radan kuin Kivikon Pyöräkrossiparkin kesäleirit uusille lajista kiinnostuneille ja seuran harrastajille on julkaistu. Nelipäiväiset monipuoliset leirit ovat nelituntisia, klo 12-16. Koodilla EBCJASEN tai BMXHJASEN leiri -20% alennuksella.

Helsingin kesäleireille pääset ilmoittautumaan täältä.

Espoon kesäleireille pääset ilmoittautumaan täältä. Huomioithan, että suunnittelemme erikseen myös enemmän kisaavien leirejä isoille radoille, joiden aikataulut julkaistaan myöhemmin.


Kisakalenteri, SM-kisat ja BMX racing Cup sekä oman kisanumeron tilaaminen


Kotimaan kisakalenteri on myös julkaistu ja säännöt koottu Suomen Pyöräilyn sivuille. Tästä pääset näkemään koko kisakauden. BMX Suomi Cup on nyt BMX racing Cup, ja se alkaa Viro-yhteistyöllä Tallinnasta äitienpäiväviikonloppuna. Vuoden 2023 SM Challenge kisataan vasta elokuussa ja SM Championship-luokat Suomi Cupin yhteydessä juhannuksen jälkeen. Molemmat SM-kisat on myönnetty meidän järjestettäväksi Tuusulaan.


BMX racing Cupissa tulee olla oma “jäädytetty” kisanumero ja omat etu- ja sivunumerot, ts. kilpailijalla tulee olla sama kisanumero koko kisakauden, ja numero on rekisteröitävä itsenäisesti Suomen Pyöräilyn verkkosivuilla. Oman kilpailunumeron rekisteröintiin ohjeet täällä. Helpoin on tarkistaa onko oma viime vuoden Kehä Cup-numero vapaana ja rekisteröidä se numero jäsenelle.

Toimi pian oman kisanumeron rekisteröinnin osalta. Seurat järjestävät yhteistilauksen etu- ja sivunumeroille huhtikuun aikana ja silloin on oma numero oltava rekisteröitynä!Kevään loput aikataulut ja muuta tärkeää

Kevätkausi ulkona pyritään aloittamaan pikimmiten lumien sulamisen jälkeen. Ensi töiksi huollamme yhdessä talkoovoimin Pyöräkrossiparkin radan, jotta saamme järjestettyä odotetun kevään ensimmäisen seurapäivän ja BMX-kirppiksen sekä pääsemme aloittamaan ajelut yhdessä. Espoon rata on myös Espoon lähiliikuntapaikka, joten Espoon liikuntapalvelut huoltavat Matinkylän radan. Toivotaan, että kevät saapuu ajallaan ja ajot aloitellaan jo huhtikuussa ennen virallista ohjattujen treenien alkamista.


Seurapäivät tullaan julkaisemaan myös kevään edetessä. Formaatti on sama kuin viime vuonna; rentoa yhdessä oloa lajin parissa, letkeää ajamista, musiikkia ja grilli kuumana. Näistä lisää seurojen somessa ja SuomiSportissa. Pistähän siis myös seurojen sosiaalinen media seurantaan. Talvitreenit jatkuvat vielä huhtikuulle. Aikataulut näet SuomiSportista. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä seuran mailiin tai kysy ryhmäsi Whatsupissa. Tässä normaaleista treeneistä nostoja kumppaniemme Rushin ja Terminaali360:n osalta:

  • Terminaalin yksityisvuoro 9.3.-13.4. torstaisin klo 20-21 Kausikortin (6 kerrasta vielä 5 jäljellä) voi lunastaa täältä.

  • #gojump-treenit jatkuvat Rushissa pääsiäiseen saakka

  • treenit vielä maanantaisin 13.3.-3.4.2023

  • #goride seura-aamu Terminaali360:ssa Keralla

  • la 25.3. klo 8-10 (ilmoittautuminen koko seuran ryhmän kalenterissa) Nämä toimivat kuten Rush-treenit, eli maksu kassalla. Yhteistyökumppanina Terminaali360 tarjoaa 14e/hlö maksulla mahdollisuuden ajaa koko päivän.


……………….


Kevätterveisin,

Sini Savolainen, Toiminnanjohtaja (30.4.2023 saakka) Leevi Liimatainen, Seurakoordinaattori (1.3.2023 alkaen)

ja BMX Helsinki, Espoo Bike Club Hallitus

bmxhelsinki@outlook.com espoobikeclub@outlook.com


137 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page