top of page
Search

EBC ja BMXH KESÄKIRJE


Hei, ja kiitos kaikille BMX-kevätkaudesta!Touko-kesäkuu hujahti nopeasti viikottaisten ohjattujen treenien osalta niin Espoossa kuin Helsingissä. Seuroillamme on valtava skaala eri ryhmiä aina pienten potku- ja polkypyöräilijöiden kerhoista isojen nuorten kisaavien Akatemiaan.

BMX-Kerhojen, -Eskarien, Alkeiskisaryhmien ja -Koulujen syyskausi alkaa elokuun ensimmisellä kokonaisella viikolla (ma 8.8. alkavalla viikolla) ja ohjattu ratatoiminta jatkuu aina lokakuun alkuun saakka. Heinäkuu on nyt taukoa ohjauksista, mutta ajamassa kannattaa käydä säännöllisesti kesämenojen ohella.


Matinkylän rata on aina lähiliikuntapaikkana avoinna. Pyöräkrossiparkkiin pääsee ajamaan aina vuokraamon aukioloaikoina. Seurojen jäsenet pääsevät maksutta, ja samalla voi tuoda uusia kavereita kokeilemaan ajoa (ratamaksulla ja vuokraamovälinein). Heinäkuussa Pyöräkrossiparkin vuokraamo on avoinna lauantaisin klo 11-16 (poislukien SM-kisa lauantai 2.7.). Samaan aikaan on myös Akatemian treenit muutamana lauantaina, joten muitakin seurajäseniä näkee ajon ohella.Kausimaksut


Jokaisen ryhmässä harjoittelevan lapsen ja nuoren kevätkauden kausimaksu löytyy oman ryhmän osalta SuomiSportista Maksut-välilehdeltä. Kannattaa ladata SuomiSportin applikaatio, joka kautta maksu on erittäin helppo ja vaivaton. Huolehdithan maksut kuntoon harrastajanne osalta.Jäsenille päivämääriä muistiin:


  • BMX Kehä Cup#5 järjestetään keskiviikkona 29.6. Pyöräkrossiparkissa:

Tapahtumasivut: https://www.bmxhelsinki.net/kehacup , joiden kautta myös ilmoittautumisen Google Forms-linkki. Kisa alkaa 18:30, mutta jälki-ilmoittautuminen avautuu n. klo 17:30.


Lisäksi toivomme, että jäseniä tulee tapahtumaan talkoisiin, koska hienot kisat järjestetään aina riittävällä määrällä tekijöitä (kisatalkookysely jäljempänä). Tapahtuman tehtävät ovat helppoja ja jokaiselle halukkaalle löytyy mieluisa homma. Myös katsomaan kannattaa tulla koko perheen kera. Kahvio avoinna.


  • PM-kisat ja Suomen Cup#5 järjestetään 5.-7.8. eli elokuun alussa Tuusulan Hyrylässä uudella heinäkuun loppupuolella valmistuvalla radalla. Ilmoittautuminen kisaan päättyy SM-kisojen jälkeisellä viikolla keskiviikkona 6.7.: https://www.bmxhelsinki.net/bmxnordic22 (sivujen kautta SuomiSportin ilmoittautumislinkki).


Näihin kilpailuihin tarvitsemme kaikki kynnelle kykenevät talkoolaiset seuroistamme. Kilpailut ovat oikeasti suuret. Paikalle saapuu kahdeksasta maasta yli 500 kilpailijaa! Oheistapahtuma-alueella kaikkea kivaa lajiesittelyistä BMX-freestylenäytökseen ja myyntokojuihin. Tapahtumaan on pääsymaksu, mutta talkoolaisena pääsee seuraamaan kisoja maksutta ja tekemään kisoista yhdessä todella hienot! Kisatalkoolinkki jäljempänä.


  • Seurapäiviä järjestetään kesäaikana kuukausittain. Lauantaina 9.7. klo 11-16 meillä on seurapäivä Pyöräkrossiparkissa, jonne kutsumme ilolla niin Espoo Bike Clubin kuin BMX Helsingin jäsenet. Elokuun seurapäivä järjestetään sunnuntaina 14.8. Tuusulan BMX-radalla. Tapahtumat ovat SuomiSportissa. Paikalle saa tuoda myös uusia lajista kiinnostuneita kavereita. Vuokraamo toimii 9.7. tapahtumassa normaalisti ei-jäsenille, eli ratamaksulla ja välinevuokralla pääsee kuka tahansa ajamaan. Seuran jäsenet ja jäsenten huoltajat ratamaksutta. Vain välinevuokraus, jos ei omia varusteita ole. Tapahtumassa hyvä fiilis ja grilli kuumana. Voit siis tuoda omia eväitä grilliin ja nauttia ajamisesta. Voit saapua ja lähteä oman aikataulusi mukaan.


LISÄTIEDOT & ILMOITTAUTUMINEN

Hinta 60e / lapsi ja ilmoittautua voi Akatemian, Alkeiskisaryhmän jäsenet tai muutkin kisaavat nuoret. Aikataulu kumpanakin päivänä:

1. ryhmä (nuoremmat) klo 10-13

2.ryhmä (vanhemmat) klo 14-17


  • Aikuisten ja isompien nuorten BMX-starttikurssit to 7.7. klo 18-21 ja su 10.7. klo 10-13

Järjestämme kaksi erillistä starttikurssia lajista kiinnostuneille aikuisille ja vanhemmille nuorille. Osallistua voi joko omalla pyörällä tai vuokrata meiltä välineet. Kurssin hinta 40e/kurssi omalla pyörällä tai 60e/kurssi sis. opetus, pyörä, fullface-kypärä ja suojat. Lisätietoa ja ilmoittautumiset tulevat nettisivuille ja SuomiSportiin heti juhannusen jälkeen.Talkoolaiseksi kilpailuihin


Tule kanssamme tekemään yhdessä hienot kilpailut kisaajille! Vaikka lapsesi ei kilpailisi, kannattaa saapua silti paikan päälle seuraamaan tapahtumaa. Kisatapahtumissa oppii paljon lajista ja tuntee kuuluvansa seuraan mukaan. Mitkään kilpailut eivät toteudu ilman talkoolaisia, joten pyydämmekin jäseniämme mukaan sankoin joukoin. Kilpailut ovat hienoja mahdollisuuksia tutustua lajiin ja tutustua kanssaihmisiin. Jokaiselle löytyy mieluinen tehtävä kilpaiuissa, eikä aiempaa osaamista tarvitse olla.


Kisatalkookyselyn pääset täyttämään tästä (sisältää kisaviikonloput 2.-3.7. ja 5.-7.8.2022): https://forms.gle/qyYdBuafotXqhAsQ8


Voit myös merkitä tekemäsi päivät talkoopistetaulukkoon.Terveisin,

Sini Savolainen

Toiminnanjohtaja

BMX Helsinki

Espoo Bike Club

p.+358405399486

bmxhelsinki@outlook.com

espoobikeclub@outlook.com

www.bmxhelsinki.net

@bmx_helsinki

@pyorakrossiparkki

www.espoobikeclub.com

@espoo_bike_club

@matinkylan_bmx_rata166 views0 comments

Recent Posts

See All

Kevät tekee tuloaan ja kesäkauden 2023 ulkoratakausi alkaa pian! Seurojen ja ryhmien yhteiset talvitreenit, seurojen jäsenilleen järjestämät treenifasiliteetit ja yhteiset tapahtumat rullasivat mukava

bottom of page