top of page
Search

BMX-kesäleirit 2023 julkaistu!

Updated: Mar 3, 2023

Espoossa ja Helsingissä pidettävät monipuoliset pyöräilyn BMX-kesäleirit on julkaistu ja niille pääsee nyt lunastamaan paikkansa.


Tervetuloa mukaan 6-13-vuotiaat lajista kiinnostuneet uudet lapset ja nuoret sekä seuramme harrastajat! Leiriviikot kestävät maanantaista torstaihin ja leiripäivien kesto on neljä tuntia, klo 12-16. Leirille voi saapua aina hyvissä ajoin klo 11:30 main ja radalla saa ajaa valvotusti vielä klo 16:30 saakka.

Leirien jälkeen järjestämme Rush Helsingin kanssa vielä kesäkuun lopulla Get Together Partyn perjantaina 30.6. illalla, joka kuuluu mukaan leirin hintaan ja on yksi ns. leiripäivistä. Rushin ilta ei kuitenkaan ole pakollinen, eli jos osallistuja ei pääse osallistumaan enää kesäkuun lopulla, ei se ole esteenä leirille osallistumiselle.


Muita leirikumppaneita Rushin lisäksi tullaan julkaisemaan kevään aikana.Espoon kesäleirit Matinkylän BMX-radalla

Kesäleiri kurssi 1, 5.6.-8.6.2023, joka on uusien alkajien leiri.

Kesäleiri kurssi 2, 19.6.-22.6.2023, joka kohdennettu seuran omille jäsenille ja pyöräilyä jo harrastaville.

Lisätietoa EBC:n leirisivuilla: https://www.espoobikeclub.com/kesaleirit Huomioi, että seuran jäsenenä saat alennusta osallistumisesta koodilla EBCJASEN. Tarkistamme voimassa olevat jäsenyydet ennen leiriä.)Myös Helsingissä järjestetään leirejä, joille pääsee myös ilmoittautumaan, jos ajankohdat sopivat paremmin.

Helsingin leirit tullaan järjestämään Pyöräkrossiparkissa BMX-radalla.


Kesäleiri kurssi 1 järjestetään 5.6. - 8.6.2023, joka on uusien alkajien leiri.

Kesäleiri kurssi 2 järjestetän 12.-15.6.2023, joka kohdennettu seuran omille jäsenille ja pyöräilyä jo harrastaville. Lisätietoa suoraan BMXH:n leirisivuilta: https://www.bmxhelsinki.net/kesaleiritSeurojemme, BMXH ja EBC, kisaaville nuorille järjestetään näiden lisäksi vielä leirejä touko-heinäkuussa Tuusulan radalla sekä mahdollisesti kotiradoillamme. Näistä tiedotamme erikseen myöhemmin.Tervetuloa mukaan uudet lajin harrastamisesta kiinnostuneet lapset ja nuoret ja seuramme mahtavat harrastajanuoret!
126 views0 comments

Recent Posts

See All

EBC ja BMXH KEVÄTKIRJE 2023

Kevät tekee tuloaan ja kesäkauden 2023 ulkoratakausi alkaa pian! Seurojen ja ryhmien yhteiset talvitreenit, seurojen jäsenilleen järjestämät treenifasiliteetit ja yhteiset tapahtumat rullasivat mukava

bottom of page