top of page

Kesäleirit ja kurssit

Espoo Bike Club tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia kokeilla pyöräilyä matalalla kynnyksellä turvallisen ja ammattimaisen ohjauksen alaisuudessa. Kysy meiltä BMX-synttärien tarjonnasta, ilmoita lapsesi hauskalle ja opetattavaiselle kesäleirille mukaan tai katso lisätiedot isompien nuorten ja myös aikuisten lajin starttikursseista. Voimme myös muokata asioita tarpeenne mukaan, joten ole yhteydessä. 

Sky
Boys on their Bikes

Espoo Bike Club järjestää kesäkuussa 6-13 -vuotiaille (jako ryhmiin) junioreille monipuolisia pyöräilyn kesäleirejä Matinkylän BMX-radalla. Leirillä opetellaan monipuolisesti pikkupyörälajien perustaitoja, muun muuassa pyöränkäsittelytaitoja, ajotekniikkaa ja pyöränhallintaa BMX racingin, BMX-freestylen ja trialin maailmassa. Siirry ilmoittautumaan

Starttikurssit

Starttikurssit: Lajista kiinnostuneet vanhemmat nuoret voivat tulla lajin pariin starttikurssien kautta. Järjestämme starttikursseja kysynnän mukaan, eli ota yhteyttä sähköpostitse (espoobikeclub@outlook.com), jos olet aikuinen tai nuori ja olet kiinnostunut lajin harrastamisesta.

Riding a Bike
bottom of page