top of page
Kesäleirit lapsille

 

Espoo Bike Club järjestää kesäkuussa 6-13 -vuotiaille (jako ryhmiin) lapsille ja nuorille monipuolisia pyöräilyn kesäleirejä Matinkylän BMX-radalla ja skeittiparkissa. Leirit ovat yhtälailla tytöille ja pojille. Leirillä opetellaan monipuolisesti pikkupyörälajien perustaitoja, muun muuassa pyöränkäsittelytaitoja, ajotekniikkaa ja pyöränhallintaa BMX racingin, BMX-freestylen ja trialin maailmassa. Lisäksi rakennetaan omia suorituspaikkoja, kisaillaan ja temppuillaan. Leiriohjaajina toimii seuran koulutetut valmentajat ja ohjaajat. 

Suorituspaikkana on joka päivä tuttu ja turvallinen Matinkylän BMX-rata, (Matinkartanontie 11, 02230 Espoo)

Leiripäivät ovat nelituntisia, ja välissä on lyhyt evästauko. K-Market Sorsakivi tarjoaa pienet eväät 1. leirille ja 3 Kaveria jäätelöt , mutta omia eväitä voi ottaa myös mukaan juomisen kera. Näille on hyvä saapua lounaan jälkeen purkamaan energiaa. Leirit alkavat aina maanantaina ja loppuvat torstaina.

Leiripäivän kesto on 4 tuntia, klo 12-16, mutta radalle saa jäädä valvotusti esim. ajamaan ja rakentamaan suorituspaikkaa klo 17 saakka. 

Leireille voi hyvin osallistua lasten ja nuorten omilla pyörillä; suoratankoinen maastopyörä, hybridi, BMX-temppupyörä tai BMX-racing pyörä yms. käy hyvin. Jopo tai käyräsarvinen pyörä ei ole turvallinen radalla ajoon.  

Pyörän lisäksi oma kypärä ja omat hanskat pakolliset. Jos lapsi omistaa fullface-kypärän, niin se mukaan. Voimme lainata fullfaceja tiettyinä päivinä niille, joilla ei omaa ole. 

Ilmoittautumisen yhteydessä on varattavissa myös vuokraamon tietty määrä BMX-pyöriä ja ajovarusteita edullisesti.  

Kesäleiri kurssi 1, 6.6.-9.6.2022         - Ilmoittautuminen SuomiSportin kautta TÄÄLLÄ

Kesäleiri kurssi 2, 13.6.-16.6.2022.    - Ilmoittautuminen SuomiSportin kautta TÄÄLLÄ

Kiitos kesäleireille osallistuneille. Pyrimme järjestämään myös vielä syyslomaleirin sekä isompien nuorten starttikursseja heinäkuussa. 

Esite ladattavissa täällä. 

  • Aika: Ma-To klo 12-16 (radalle voi jäädä valvotusti 17 asti) 

  • Paikka: Matinkylän BMX-rata, Matinkartanontie 11, 02230 Espoo

  • Varusteet: Omalla pyörällä voi osallistua, pakollisena myös kypärä, hanskat ja juomapullo.

  • Hinta: Kurssi 100 euroa / 4 pvää radalla ja 1 päivä Rush Helsingissä heinäkuussa

  • Pyörän ja suojavarusteet voi myös vuokrata (vuokrattavissa BMX-racingpyörä, fullfacekypärä ja suojat) 40€/koko leiriviikko

  • Mukaan myös iltapäiväleirille: Omat pienet eväät ja juomista. (K-Market Sorsakivi ja 3 Kaveria tarjoaa pienet eväät.

  • Reppujen säilytys leirin ajan pyörävaraston puolella suojassa. 

  • Valmennus: Leevi, Andy, Sini sekä muut huippuohjaajat

Kurssilla otetaan valokuvia Espoo Bike Clubin käyttöön. Jos et halua lapsesi olevan valokuvissa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Vuokravarusteet maksetaan leirimaksun yhteydessä. Varusteet nimikoidaan leirin alussa. Näin varmistetaan, että lasten varusteet eivät vaihdu leiriläisten kesken.

Leiriläisillä oltava oma vakuutusturva! 

Leireille otetaan max. 20 osallistujaa/leiri

Kysymyksiä voi esittää sähköpostilla: espoobikeclub@outlook.com

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä ensin SuomiSportiin ja valitsemalla oikean päivämäärän leiri tältä sivustolta. ​​​

Tervetuloa monipuolisen pyöräilyn maailmaan! 
 

3KAVERIA_text_logo_signatures_orange_TM_RGB_S.png
Rush Logo.jpg
bottom of page