bmx_birthday-4.jpg

Kesäleirit

Espoo Bike Club järjestää kesäkuussa 6-13 -vuotiaille junioreille monipuolisia pyöräilyn kesäleirejä Matinkylän BMX-radalla.

Leirillä opetellaan monipuolisesti pikkupyörälajien perustaitoja, muun muuassa pyöränkäsittelytaitoja, ajotekniikkaa ja pyöränhallintaa BMX racingin, BMX-freestylen ja trialin maailmassa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset alla. 

Kesäleirit lapsille

Espoo Bike Club järjestää kesäkuussa 6-13 -vuotiaille (jako ryhmiin) lapsille ja nuorille monipuolisia pyöräilyn kesäleirejä Matinkylän BMX-radalla ja skeittiparkissa. Leirit ovat yhtälailla tytöille ja pojille. Leirillä opetellaan monipuolisesti pikkupyörälajien perustaitoja, muun muuassa pyöränkäsittelytaitoja, ajotekniikkaa ja pyöränhallintaa BMX racingin, BMX-freestylen ja trialin maailmassa. Lisäksi rakennetaan omia suorituspaikkoja, kisaillaan ja temppuillaan. Leiriohjaajina toimii seuran koulutetut valmentajat ja ohjaajat. 

Suorituspaikkana on joka päivä tuttu ja turvallinen Matinkylän BMX-rata, (Matinkartanontie 11, 02230 Espoo)

Leiripäivät ovat nelituntisia, ja välissä on lyhyt evästauko (omat eväät mukaan). Joten näille on hyvä saapua lounaan jälkeen purkamaan energiaa. Leirit alkavat aina maanantaina ja loppuvat torstaina.

Leiripäivän kesto on 4 tuntia, klo 12-16, mutta radalle saa jäädä valvotusti esim. rakentamaan suorituspaikkaa klo 17 saakka. 

Leireille voi hyvin osallistua lasten ja nuorten omilla pyörillä; suoratankoinen maastopyörä, hybridi, BMX-temppupyörä tai BMX-racing pyörä yms. käy hyvin. Jopo tai käyräsarvinen pyörä ei ole turvallinen radalla ajoon.  

Pyörän lisäksi oma kypärä ja omat hanskat pakolliset. Jos lapsi omistaa fullface-kypärän, niin se mukaan. Voimme lainata fullfaceja tiettyinä päivinä niille, joilla ei omaa ole. 

Ilmoittautumisen yhteydessä on varattavissa myös vuokraamon tietty määrä BMX-pyöriä ja ajovarusteita edullisesti.  

Kesäleiri kurssi 1, 6.6.-9.6.2022         - Ilmoittautuminen SuomiSportin kautta TÄÄLLÄ

Kesäleiri kurssi 2, 13.6.-16.6.2022.    - Ilmoittautuminen SuomiSportin kautta TÄÄLLÄ

Kesäleiri kurssi 3, 20.6.-23.6.2022     - Ilmoittautuminen SuomiSportin kautta TÄÄLLÄ

Kesäleiri kurssi 4, kysynnän mukaan 

  • Aika: Ma-To klo 12-16 (radalle voi jäädä valvotusti 17 asti) 

  • Paikka: Matinkylän BMX-rata, Matinkartanontie 11, 02230 Espoo

  • Varusteet: Omalla pyörällä voi osallistua, pakollisena myös kypärä, hanskat ja juomapullo.

  • Hinta: Kurssi 100 euroa / 4 pvää

  • Pyörän ja suojavarusteet voi myös vuokrata (vuokrattavissa BMX-racingpyörä, fullfacekypärä ja suojat) 40€/koko leiriviikko

  • Mukaan myös iltapäiväleirille: Omat pienet eväät ja juomista. 

  • Reppujen säilytys leirin ajan pyörävaraston puolella suojassa. 

  • Valmennus: Axel, Leevi ja Iivo sekä muut huippuohjaajat

Kurssilla otetaan valokuvia Espoo Bike Clubin käyttöön. Jos et halua lapsesi olevan valokuvissa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Vuokravarusteet maksetaan leirimaksun yhteydessä. Varusteet nimikoidaan leirin alussa. Näin varmistetaan, että lasten varusteet eivät vaihdu leiriläisten kesken.

Leiriläisillä oltava oma vakuutusturva! 

Leireille otetaan max. 30 osallistujaa/leiri

 

Kysymyksiä voi esittää sähköpostilla: espoobikeclub@outlook.com

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä ensin SuomiSportiin ja valitsemalla oikean päivämäärän leiri tältä sivustolta. ​

​​

Tervetuloa monipuolisen pyöräilyn maailmaan!